No me importa si tu voz recorre de una punta a otra del bar o del país, me importa lo que dices.

martes, 22 de mayo de 2012

Homenatge al bàsquet de Molins de Rei

La setmana passada el sènior masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei va aconseguir l'ascens a Primera Catalana. Un ascens que significa alguna cosa més que l'èxit esportiu en un moment determinat, significa la consolidació d'un model on es prioritza el treball als equips bases i és el premi a molts anys de treball. Voldria compartir amb vosaltres algunes coses a nivell d'homenatge.

Programa El Joc de l'Esport de Ràdio Molins de Rei del passat 14 de maig de 2012




Crònica al Viu Molins de Rei

El masculí de bàsquet puja a Primera Catalana 10 anys després

El CE Molins de Rei aconsegueix l’ascens de categoria després d’una victòria agònica contra el Martorell (82-80) amb pròrroga i cistella en l’últim sospir. 



El capità Miquel Sànchez llença a cistella // Ester Garcia
El sènior masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei ja és equip de Primera Catalana, categoria que el bàsquet molinenc no trepitja des de fa 10 anys. Els entrenats per Juan Couto ho han aconseguit després d’una tarda màgica al Poliesportiu Municipal que ha finalitzat amb una victòria agònica per 82 a 80 contra el Martorell. Els molinencs necessitaven guanyar si o si i així ho van aconseguir.





Victòria agònica a l’últim segon de la pròrroga

“Mai havia vist el Poli així” diu el capità, Miquel Sànchez en declaracions a Viu Molins de Rei. I davant l’ambient que es vivia al pavelló el Martorell no es va espantar i va plantar cara en tot moment tot i no jugar-se res en l’enfrontament. “Si ells haguessin jugat tots els partits d’aquesta manera estarien lluitant amb nosaltres” reconeix el propi Sànchez. El Molins no va trencar el partit en cap moment i, de fet, en el tercer quart l’equip visitant es va posar per davant. Tot i això, els molinencs a partir d’una bona defensa van poder remuntar fins que el Martorell va empatar el partit amb un triple des de la cantonada a manca de només dos segons per acabar. L’ascens es faria esperar.

A la pròrroga, el Martorell, sense nervis, va sortir millor aconseguint posar-se 4 punts per sobre a manca de només un minut. Dues bones defenses unides a encerts anotadors van permetre al CE Molins de Rei empatar i una errada en els tirs lliures de l’equip visitant deixava la possessió a favor dels molinencs a només 10 segons d’acabar. I aquí arribà la màgia del bàsquet, un esport no apte per cardíacs. Després d’un llançament errat, Noël de Boilsorin agafava un rebot indescriptible i, sense saber com, la clavava de dos donant l’ascens al seu equip gairebé a la mateixa hora que el grec Giorgios Printezis li donava l’Eurolliga a l’Olympiacos en una jugada similar. Noël i Printezis, dos homes que amb un acte gairebé reflex han traslladat la mateixa emoció a un pavelló, la de la victòria en l’últim segon que dona la glòria. Bàsquet.


La recompensa a una temporada immensa 
El sènior masculí de bàsquet del CE Molins de Rei veu d’aquesta manera els resultats de la feina ben feta durant tota la temporada. “El camí ha estat molt llarg”, ha dit l’entrenador, Juan Couto, en declaracions a Viu Molins de Rei“S’han fet coses molt complicades amb un equip amb la meitat de la plantilla nova i, a més a més, molt jove” reconeix. Per exemple, el seu equip va aconseguir 17 victòries consecutives en una lliga molt igualada on han suat de valent per aconseguir l’ascens. Segons el gallec, una de les claus ha estat“poder treballar amb tranquil·litat durant tres temporades en un club com el CE Molins de Rei on importa més el creixement que el resultat”. El camí del retorn del bàsquet molinenc a Primera Catalana ha estat més llarg que el de Santiago, la seva ciutat, i ha durat ni més ni menys que 10 anys. Però ha valgut la pena.


Aquesta és la crònica que van publicar al blog de la secció de bàsquet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario